Horeca in Eerde

De Brink

De Brink in Eerde biedt onderdak aan veel verenigingen. Zij ontplooien activiteiten op allerlei gebied. Om er een paar te noemen: sport, toneel, muziek, dans, etc. Het is een ontmoetingsplek voor veel Eerdenaren.

Daarnaast is het een ideale locatie voor het organiseren van evenementen. De Brink biedt ruimte aan maximaal 1000 personen. Afhankelijk van de groepsgrootte staan u diverse ruimten ter beschikking, variërend in grootte van 24 m2 tot 480 m2.

Het gebouw beschikt over diverse vergaderzalen, een sport- c.q. evenementenhal, een podium, een danszaal en niet te vergeten een modern ingerichte foyer. Alle gangbare instructie- en conferentiehulpmiddelen zijn op verzoek te leveren. In het hele gebouw is WiFi beschikbaar. Ook aan parkeerruimte is geen gebrek.

Foto: Collectie De Brink


Kookstudio Culinairro

Foto: Collectie Kookstudio Culinairro

In het prachtige bourgondische Eerde, in het hart van de gemeente Meierijstad, vindt u onze kookstudio ‘Culinairro’. Een fantastische plek voor iedereen die van culinair koken en eten houdt. Een kookstudio met een zeer gevarieerd aanbod. Of je nu een beginner of gevorderd bent, wij bieden op elk niveau kookclinics, aanschuifmomenten en speciale thema-avonden/proeverijen aan.

Wij zorgen voor een sfeervolle, dynamische en actieve avond waarbij we samen culinair genieten.


't Hooghuys

 

Van maandag t/m dinsdag en van donderdag t/m zondag staat onze deur open om te genieten van de Brabantse gastvrijheid. Voor een feest met uitgebreide buffetten of een avond gezelligheid in het café, bent u bij ons aan het juiste adres. Café-zaal 't Hooghuys beschikt over twee feestzalen en het café. Het café biedt plaats aan maximaal 100 personen, de grote "feestzaal" biedt plaats aan maximaal 250 personen. En in de kleine "feestzaal" kunnen wij een  feest voor maximaal 50 personen verzorgen. 

Foto's: Collectie t Hooghuys


De Orangerie Vlagheide

De Orangerie is een prachtige sfeervolle ruimte met groot terras, omringd door een groene omgeving, gelegen in het hart van Meierijstad. De Orangerie is voor verschillende doeleinden geschikt.  Deze ruimte leent zich uitstekend voor een vergadering, workshop, meeting, feestje of ander event op basis van selfsupporting. U bepaalt, voor een groot gedeelte, zelf wat u uw gasten voorschotelt.  U heeft de beschikking over de keuken met horeca faciliteiten zoals een oven combi steamer, grill, twee inductie kookplaten, koellades, koelcel en spoelkeuken. Daarentegen worden koffie, thee en drankjes door ons gefaciliteerd. Er is audio-visuele apparatuur aanwezig dat op elke laptop, draadloos, kan worden aangesloten.  

Gratis parkeergelegenheid. Maximale bezetting van groepen tot ca. 60 personen.

Foto:  Elles Ploegmakers


Snackbar PIEPERZ

Afhalen, buiten zitten, zitplaatsen, gratis parkeerplaatsen beschikbaar, kinderstoelen beschikbaar, rolstoeltoegankelijk, digitale betaalmethoden, gratis wifi.

Foto's: Collectie PIEPERZ