De bedrijvigheid in, uit en in de omgeving van Eerde is groot.  Bekijk hieronder de ondernemers gevestigd in of afkomstig uit Eerde en zie wat zij te bieden hebben.  

Ondernemers in Eerde

Hebben wij een bedrijf/ondernemer gemist?

 info@eerdeopdekaart.nl


Op het gebied van de bouw is Eerde rijk vertegenwoordigd door diverse ondernemers. Van architect tot schilder, van metselaar tot beveiligingsmonteur. Neem een kijkje bij deze vakmensen indien er een 'bouwklus' of onderhoud staat te wachten. 


Er zijn verschillende soorten dienstverlening te vinden in Eerde. Garagehouders, automonteurs, verkeersschool maar ook PR & communicatie, drukwerk, websites bouwen, video & film, tuinaanleg, shelters op maat, loonwerk, reisbureau, een welkomstcomité tot hondenopvang. Welke mogelijkheden zijn er voor u?  


Ook in Eerde zijn er een paar locaties waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Naast het recreëren, huren van ruimte, lekker eten/drinken is er ook genoeg gelegenheid om te overnachten.  Bourgondisch genieten in ons Brabantse dorp behoort zeker tot de mogelijkheden. 


Eerde telt ook een aantal bedrijven die werkzaam zijn in de industrie. Interessant om deze bedrijvigheid in uiteenlopende sectoren te ontdekken. 


Een dorp als Eerde heeft de laatste jaren veel ingeleverd als het gaat over winkels en leveranciers van producten. Daarom willen juist deze bedrijven op de kaart zetten. Maak eens 'een rondje' door Eerde en koop lokaal. Alleen dan behouden we deze bedrijven en de mogelijkheid voor iedereen (maar speciaal ook voor onze ouderen) om in Eerde onze boodschapjes en bepaalde inkopen te kunnen blijven doen. 


Op het gebied van  (gezondheid)zorg en welzijn hebben we in ons dorp diverse adresjes waar je terecht kunt voor ontspanning, coaching, schoonheidsbehandelingen maar ook kinderopvang en ouderenzorg is aanwezig. De moeite waard om eens te kijken wat bij u past....mogelijkheden genoeg!