Recreatie Eerde

Eerde heeft vele mogelijkheden tot recreëren en overnachten.  Hierbij het visite-kaartje....

 

Recreatiewoning 'ons Boerderijke'

Foto:  Collectie ons Boerderijke

In het Brabantse Eerde, een klein dorp tussen Veghel, Sint Oedenrode en Schijndel, ligt te midden van een aangenaam landelijk gebied “ons Boerderijke”.
Een mooie, rustige bosrijke omgeving nabij de Eerdse bergen met veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het bevindt zich op het erf van een actief melkveebedrijf wat een bezoek zeker waard is.

Door de weeks is de woning in gebruik als centrum voor dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking (dinsdag t/m donderdag).  In de weekenden wordt de woning verhuurd als recreatiewoning.


Groepsaccommodatie 'Het Brabants Gevoel'

Het Brabants Gevoel is een unieke groepsaccommodatie geschikt voor 30 personen of minder. Dus bent u op zoek naar een bijzondere groepsaccommodatie in Brabant voor bijvoorbeeld 30, 25 of 20 personen, dan bent u bij Het Brabants gevoel aan het goede adres! 

Foto's: Collectie Het Brabants Gevoel


Wellness mini Camping 'Favora' 

De camping is een vreemde eend in de bijt, je kampeert namelijk in onze saunatuin. Dat vereist wederzijds RESPECT !! Favora is clothing optional en een kindvrije camping. De camping is kleinschalig opgezet en de plaatsen zijn gesitueerd om een natuurvijver. In deze vijver hebben we de natuur zoveel mogelijk haar gang laten gaan. Ondertussen leven er veel kikkers en vissen.
De steile oevers zijn aangeplant door de natuur, in het water is de natuur een beetje geholpen. Rond het perceel is een hekwerk en de poort is op slot (daarvan krijg je een sleutel). Binnen het hekwerk staan struiken en bomen. Bomen zorgen voor schaduw, dat wil niet zeggen dat de caravan of tent de gehele dag uit de zon staat. Het is wel mogelijk om je tuinstoel zo te plaatsen dat je de dag in of uit de zon zit. De auto staat op een aparte parkeerplaats.

Foto's: Collectie Wellness Camping Favora 


Camping 'Het goeie leven'

De gezellige familiecamping bestaat uit 55 ruime kampeerplaatsen, twee ingerichte Safari lodges, een avontuurlijke authentieke tipi en twee super knusse retro caravannetjes. Het kampeerterrein is omgeven door bossen waar je geweldige hutten kunt bouwen. Tijdens schoolvakanties organiseren ze leuke crea-kinder-activiteiten, maken een paar keer per week een kampvuurtje en eten ze regelmatig met z’n allen aan lange tafels in het gras. Het restaurant met zonnig bosterras is hét plekje om lekker samen te genieten van een smaakvolle maaltijd of een gezellige ontspannen borrel. 

Foto's: Collectie Camping Het goeie leven


Bed & Breakfast 'Hof van Eerde'

Een goede nachtrust is gegarandeerd in de Brabantse natuur. De nachten zijn stil en donker en pas bij de eerste zonnestralen kraait de haan en brengen de vele vogeltjes een ochtendconcert.
De A50 en de industrie van Veghel en omliggende gemeenten liggen op steenworp afstand. Een uitkomst voor onze zakelijke gasten die op zoek zijn naar een rustige overnachting na een dag werk.  Gastvrouw Jacqueline zorgt voor een persoonlijk verblijf naar wens!

Foto's: Collectie Hof van Eerde